Anasayfa > Adfacten Hakkında > Üye Olma Süreci > Üye Olma Süreci Nasıl İşler

Üye Olma Süreci Nasıl İşler

Herkese Merhabalar,

Bugünkü konumuz Adfacten' e üye olma ve bu süreçte yaşadığımız olaylar. 
 
Adfacten' e başka birinin tavsiyesi veya başka bir platformda reklamımıza tıklayıp bizi görmüş olabilirsiniz. Bunlar çok da önemli değil. Önemli olan şuanda Adfacten' in bir parçası olmak istemeniz ve Adfacten' le çalışmak istemenizdir. Adfacten' in nasıl çalıştığını biliyor olduğunuzu var sayalım. Sitemize üye olmak istiyorsunuz fakat bu adımların nasıl işlediğinden haberiniz yok değilmi ? Aslında çok basit bir şekilde üye olma adımlarını tamamlayabilirsiniz. Üye olma adımlarını aşağıda sıralıyorum :

1-   https://www.adfactenpanel.com/affiliates/signup.php  bu linke tıklayıp üyelik formunu doğru bir şekilde dolduruyoruz. ( tc kimlik numaranızı lütfen doğru bir şekilde yazınız. )

2- Formu gönder dedikten sonra hesap onay işlemleri için sizi bir ödeme sayfası karşılayacaktır bu ödeme sayfasından sizin için uygun olan ödeme metodunu seçip ödemenizi yapınız.

3- Şimdi işlemlerin hızlanmasını istiyorsak destek@adfacten adresine mail atabilirsiniz veya hiç birşey yapmanıza gerek yok hesabınız en geç 1-2 saat içerisinde destek ekibimiz tarafından onaylanır.
 
4- Son olarak size şifre oluşturmanız için mail adresinize bilgilendirme mesajı gönderilir. Buradan şifrenizi oluşturup hesabınızı kullanmaya başlayabilirsiniz.