Anasayfa > Adfacten Hakkında > Ödemeler > Ödemeler Ne Zaman Yapılır ?

Ödemeler Ne Zaman Yapılır ?

Adfacten reklam yayınlarından kazandığınız bakiyeler bekleme konumuna alınır. Reklamverenin onaylanması beklenir. Reklamveren onaylamaları yapınca sizin hesabınızda onaylandı olarak gözükür. ( Normal kampanya yayınları ve Tıklama ücretleri onaylamları aylık olarak yapılmaktadır. Ayrıca referans kampanyası kayıtları, getirdiğiniz referans hesabını onaylattığı an sizin de bakiyeniz onaylanır ).
 
Hesabınızda biriken onaylı bakiyeniz 100 TL' yi geçti zaman ödeme talep edebilecek duruma gelebilirsiniz. Yani ödeme talep edebilmek için bakiyenizin en az 100 Tl olması gerekiyor. Gelelim ödemeyi nerden talep edeceğinize ? Öncelikle Adfacten hesabınıza giriş yapmanız gereklidir. Panel üzerinde sol bölümde '' Ödeme Talep Et '' diye bir buton bulunmaktadır. Bu kısımdan ödeme talep işlemlerinizi dile getirebilirsiniz.

Talep edilen ödemeler sizin adınıza %10 spotaj vergisi kesilerek Panel üzerinde var olan banka bilgilerinize göre hesabınıza gönderilir. Kesilen spotaj vergisi devlete adınıza ödenir. Bu işlem her yayıncıda standarttır ve herkesten kesilmektedir.

Ödemleriniz en geç 24 saat içerisinde yapılmaya çalışır. Gönderdiğiniz ödeme talepleri saat 17:00 den önce ise aynı gün içerisinde yapılmaya çalışılır. Daha sonrasında gönderilen ödeme istekleri diğer güne devredilerek, diğer gün içerisinde yapılır. Ayrıca hafta sonraları mesai saatlerimizin dışında ve bankaların işlem yapmamasından dolayı ödemeniz Pazartesi gününe alınır.