Anasayfa > Adfacten Makaleler > İnternetten Para Kazanma > İnternetten Para Kazanma

İnternetten Para Kazanma

Hepinize merhabalar…

Bugün ki  konumuz tüm internet kullanıcılarına faydalı olacak bir konu : “İnternetten Para Kazanma Yolları”. İnternetten para kazanacağınız bir kaç yararlı tavsiyede bulunmak için bu yazıyı sizlerle paylaşıyorum.

Arkadaşlar Türkiye bu konuda daha yeni yeni yollar bulmaya uğraş vermeye başladı. Çevrede internetten para kazanıyorum dediğiniz zaman pek inandırıcı karşılanmazsınız. Hatta interneti komşuya mı sattın diye soğuk esprilerle de karşılabilirsiniz. Burada ya yalancı olursunuz ya da sizi sahtekârlıkla suçlayabilirler. Yok efendim kazandığın para haram, yok olmaz öyle şey diye, yok işe gitmeden para mı kazanılır. Evet bunlar işin gırgırı tabiki bunları cevaplamak kolaydır.

internetten para kazanma yolları

internetten para kazanma yolları

İnterneti açık bir Pazar gibi düşünebilirsiniz ve sizde internet başında para kazanmanız mümkün.

Her şekilde para kazanabilirsiniz ama bunun için verdiğiniz emek ve zaman için aldığınız karşılık önemli. Mesela aylarca uğraşıp on dolar da kazanabilirsiniz. Günde birkaç saat uğraşıp bin dolar civarı da kazanabilirsiniz. İnternette birçok sahtekarlıklar var. Bu sahtekarlıklar da gerçek para kazanma yollarından soğutuyor.

Evet ama gerçekten para kazanmak mümkün mü internetten?

İnternetten para kazanmak gerçekten rahat gibi görünüyor ama bence bu kadar kolay değil. Birçok sitede bunları okumuşsunuzdur yok işte çok kolay, yok ayda 10 bin dolar kazanma fotoğrafları göstermeler, arkadaşlar bunlara kanmayın bunların tek derdi var kendi cepleri. Kazanmak kolay mı yok değil ama imkânsız mı tabiki değil. Size lazım olan en temel iki şey var bu konuda. Nedir bunlar? SABIR ve EMEK. Evet yeterince sabırlı iseniz internetten işe gider gibi kazanç elde etmeniz mümkündür. Sabır gösterip emek de harcadığınız takdirde internetten para kazanmaya başlamışsınız demektir. Bu işe Türkler el atmaya başladığı zaman genelde kaçak ve daha kısa yollar la para kazanmaya çalışmaya başlamaktadırlar. Bu söylediğimin doğru olup olmadığını şu şekilde görebilirsiniz.

Arkadaşlar internete para kazanma yazdığınız zaman karşınıza alakalı, alakasız bir sürü yazı çıkacaktır. Anket doldurarak para kazanma, reklam izle para kazan ve bunun gibi sayısızca yazı çıkacaktır karşınıza. Arkadaşlar bu yolların belki hepsinden. Belki de sadece sınırlı bir kısmından para kazanırsınız bu gerçek ama bu söyledikleri rakamlar gerçek değil bir kere iki binler, beş binler, on binler için öyle günde bir iki saat yalanına kesinlikle kanmayın. Evet sizde bu konudan şikayetçiyseniz bu yazıyı sonuna kadar okumanızı tavsiye ederim. Genelde biz alışmamışız internetten para kazanmaya ama bir alıştık mı var ya tozu dumana katar suyunu çıkarırız.

Arkadaşlar  şu anketten para kazanma sahtekârlığına kesinlikle inanmayın.

Neden mi? Nedeni şu arkadaşlar anketten para kazanma Türkiye de yok çünkü bunlar Avrupa da değişik amaçlarla kullanılır ve bu olay Türkiye de yok. Ama maksat kitaplar satmak milleti dolandırmak olduğu için bunun gibi bir sürü reklam görebileceksiniz. Bunları yaptığınız zaman saatlerinizi hatta günlerinizi vereceksiniz. Sonuç? Ayda beş veya en fazla on dolar kazanacaksınız. Buda aslında iyi kazanç diyorsanız uğraşmaya başlayın! On dolar dan fazla kazanma şansınız yok çünkü kota konuluyor ve onun üstüne çıkmanız imkânsız. Size anket doldur para kazan denildiğinde kesinlikle inanmayınız. Bu söylediklerimi araştırınız. Gerçeği kendiniz görün. Yine de illa ki kitap alacağım diyorsanız. Alın tabiki ama neler olacak size söyleyeyim. Ne olacak sanıyorsunuz? Yüzlerce irili ufaklı anket sitesine kayıt olmanız gerekecek. Bütün bu işlemler için saatlerinizi ayıracaksınız. Kayıt işleminiz bittiğinde (bu arada bu siteler İngilizcedir) artık beklemeye başlayacaksınız. Belki ayda 5-10.-$’lık anket dolduracaksınız. O kazancınızı da aylarca alamayacaksınız çünkü bu firmaların birçoğu kazanç alt limiti koymaktadır. O yüzden bu kitaplardan uzak durun ve çevrenizdekileri de mutlaka uyarın.

 

İnternetten Para Kazanma Yolları

İnternetten Para Kazanma Yolları

Maalesef bu konularda çok iyi değiliz ve hatta bu konu Türkiye de yeni yaygınlaşmaya başlayınca Türkler bunun da suyunu çıkaracak diye bir yazı okumuştum. Bir Amerikan şirketiydi. Bunlar doğru mu söylüyor ya da hakkımızı mı yiyorlar. Bunu bilmek için biraz daha zamana ihtiyaç vardır.

Tabiki zaman geçtikçe teknoloji ilerliyor ve insanlar da yaşamlarını sürdüre bilmek için hızla gelişen ve büyümekte olan teknolojiye ayak uydurmaktalar. Sizlerde hızla gelişen teknolojiye ayak uydurarak internetten paramı kazanmak istiyorsunuz? O zaman sizlere tek tavsiyem, ADFACTEN. Gereksiz bir şekilde zaman kaybetmek istemiyorum. Gerçekten de uğraşıp para kazanmak istiyorum diyorsanız. Sizleri ADFACTEN’ a bekliyoruz. Alanında uzman ekibi ve kadrosuyla günümüzde en çok rağbet gören affiliate network’tür. Herhangi bir sorununuzda veya yardıma ihtiyacınız olduğu an ADFACTEN ‘ a çekinmeden danışabilirsiniz !