Anasayfa > Adfacten Makaleler > Affiliate Marketing > Gerçekten İnternetten Para Kazanmak İstiyorum !

Gerçekten İnternetten Para Kazanmak İstiyorum !

İnternetten para kazanmak istiyorsunuz ama kafanızda bir fikir yok. Na yapacağınızı ve nasıl yapacağınızı bilmiyorsunuz değil mi? Sizi çok iyi anlıyorum, her kafadan farklı bir ses çıkıyor. Herkes başka bir şey öneriyor. Kime güveneceğinizi şaşırdınız.  Bilgisi olan da, olmayan da kulaktan dolma bilgilerle, gerek forumlarda, gerek bloglarda bir şeyler anlatıyor ve insanları yanlış bilgilendiriyor. Bu yanlış bilgilendirmeler ve bilinçsiz yorumlar sonucunda pek çok kişi işe yaramayan şeylerle uğraşıp hayal kırıklığına uğruyor. Sonuç olarak bu bir güvensizlik ortamı yaratıyor.

İnternetten para kazanmak isteyip, bunu başaramayanların en büyük problemi gereksiz deneme/yanılma’lardır. Asıl problem deneyerek tecrübe etmekten kaynaklanıyor. Bu size vakit kaybettirir ve yanlış işlerin peşinde koşarsanız, en fazla 1-2 denemeden sonra hayal kırıklığı ile vazgeçersiniz. Ve ardından siz de pek çok kişi gibi internetten para kazanmanın bir hayal olduğunu düşünebilirsiniz.

İnternet mekansız bir işyeridir ve kesinlikle ucu açık bir pazardır. Kendinize “Ayda 2-3 bin TL kazansam yeterli” şeklinde bir limit koymayın. Türkiye’de bir internet işi yapacağınız düşünürsek 80 milyonluk bir kitleniz var. Ve insanlar artık internetten alışveriş yapmayı neredeyse bir hobi haline getirmiş durumda. Sadece bu kitleye nasıl ulaşabileceğinizi bilmeniz gerekiyor. En basit şekilde instagram, youtube ve facebook gibi sosyal platfromlarda bile bireysel kullanıcıların nasıl para kazandıklarını görmüşsünüzdür. Bu bu söylediğimi yanlış anlamayın. Sizin satacak bir ürününüz olması şart değil.

İster ev hanımı olun, isterseniz öğrenci. İnternette  herkese göre farklı bir kazanç kapısı vardır. İnternetten para kazananlar, nasıl kazandığını bloglarda forumlarda pek yazmazlar. İnternette bu konuda yorumları olanlar genellikle kazananlar değil, aslında kazanamayanlardır. Çünkü kazanan kişilerin zaten orada pek işi olmaz. Bu sebeple siz hep kazanamayanların yorumlarına denk gelirsiniz ve bu durum yeni başlayacak kişileri yanıltabilir. Bu zincirleme döngüyü iyi düşünerek anlamaya çalışın.

Günü Birlik para kazanmak için değil, pasif ve kalıcı bir gelir oluşturmak için çalışmak daha mantıklı değil mi?

Gerçekten para kazanmak için, öncelikle internetteki ticarete dahil olmalısınız ve kendinize pasif kazanç oluşturmalısınız.

Satış Ortaklığı (Affiliate Marketing)

Satış ortaklığı yapmak için bir site sahibi olmak şart değil. Önemli olan satış ortağı olduğunuz ürünlere reklam vermektir. Elbette iyi bir ziyaretçi kitlesi olan bir siteniz varsa iyi kazançlar elde edersiniz. Çünkü reklam vermek için para ödemezsiniz. Fakat illa ki kendi sitenizde reklam yapmak zorunda değilsiniz.

Satış ortaklığında önemli olan doğru bir ürün seçmek ve bu ürün için reklam faaliyetlerine yoğunlaşmaktır. Size burada zaten çok yardımcı olan bir firmamız size tüm olanakları zaten hali hazırda sunuyor. Adfacten.com sizin internet üzerinden hızlı ve düzenli gelir elde etmeniz için onlarca markayı zaten bir arada barındırıyor.

 Unutmayın şuan internette pasif gelir yani sürekli bir gelir elde etmek için kullanabileceğiniz tek yol affiliate marketingtir. Bu alanda kendinizi geliştirebileceğiniz onlarca farklı reklam metodu bulunmaktadır.

 En mantıklısı size uygun olan bir model ile sürekli kazanç elde edebilmek için doğru strateji ile yola koyulmak.

Network Marketing Çalışması Yaparak Kazanmak:

Bazı arkadaşlarımız daha önce bu olaya farklı firmalar ile girip farklı tecrübeler yaşadıklarını biliyorum. Fiyatının tam 5-10 değerinde ürünler satarak insanların umutlarıyla oynadıklarını da biliyorum… İnsanlara bir şey satıyorsanız ve bunun karşılığında komisyon alıyorsanız eğer; sizi ve müşteriyi mutlu edecek ürünler satın. Akşam kafanızı yastığa koyduğunuzda kafanızda tereddütler kalmasın. Adfacten’e getireceğiniz üye, network kolunu kullanmasa bile reklamlardan bir şekilde kazanç elde edecektir. Yani sizi mutsuz edecek bir durum oluşmayacaktır. Diğer firmalar gibi illa ki bu ürünü sattırın yoksa para kazanamazsınız olayı yoktur.

Eğer hali hazırda bir takımınız varsa ve Adfacten’e takımca dahil olmak isterseniz size bir telefon kadar uzağız.

0422 324 16 00  yada e-mail adresimiz: [email protected]

Yeni başlayan arkadaşlara blogdaki tüm yazıları ve videoları okumalarını kesinlikle tavsiye ediyorum.

http://support.adfacten.com/