Anasayfa > Adfacten Makaleler > Affiliate Marketing > Satış Ortaklığı Hakkında Merak Ettiğiniz Herşey A’dan Z’ye

Satış Ortaklığı Hakkında Merak Ettiğiniz Herşey A’dan Z’ye

Merhabalar, Bugün sizlerler Satış Ortaklığı (Affiliate Marketing) hakkında A’dan Z’ye herşeyi konuşacağız. Makalemizde anlaşılmayan noktalar olursa yorum yaparak sorabilirsiniz.

İnternet üzerinden kazanç sağlama günümüzde oldukça popüler ve ilgi çekici. Aslında bir o kadarda uğraşılması gereken bir alan olarak görüyorum. Bu makalemizde internet üzerinden kazanç sağlatan ve insanları evlerinin sıcak ortamında çalışmasını sağlayan affiliate marketing yani satış ortaklığı üzerinden kazanç sağlama sistemini ele alacağız.Bana göre internet üzerinden kazanç elde edebileceğiniz alanlar çok kısıtlıdır.Üstüne bir de uzmanı olmadığınız bir alan olunca bu konuda bazı yalan haberler bile duyabilirsiniz. Neden mi: anket doldurma, tıklayarak kazanma, okuyarak kazanma vs. bu tür sistemlerin hepsi spam sitemlerdir. Bunlar gibi sistemleri kullanmanızı şiddetle tavsiye etmiyoruz. Şuana kadar kullananların bir çoğu ya ödemesini alamadı yada hiç kazanamadı. Aslinda bu gibi sitelerde kazanmakta çok zor. Çok küçücük miktarla veriliyor, bu yüzden bilgisayar karşısında durmaya bile değmez diyorum. Çalışmak Ayıp değildir aksine , Gurur verdiricidir. Gidip bir fabrikada askeri ücret ile çalışsanız bu gibi sitemlerden daha iyidir diye düşünmekteyiz. Ama bu makalemizi okduğunuza göre sizde artık satış ortaklığı ile kolayca para kazananlar içerisinde kendinizi görebilirsiniz. Artık Adfacten.com ile para kazanmak çok kolay. Hemen aklınızda neden adfacten.com sorusunun oluştuğunu tahmin edebiliyorum.

Neden mi ?

  • Sistemimiz ücretli olmasına rağmen +50.000 yayıncı bizi tercih ediyor.( Ücretli derken; tek seferlik giriş ücreti 1000 Tl :) Sudan ucuz, korkmayın)
  • Aylık yayıncı Ödemeleri + Haftalık referans ödemeleri ( Eğer kampanya yayınlayacaksanız NET30 gün kuralına göre, eğer yayıncı adayı yani referans toplayıp kazanmak istiyorsanız haftalık ödeme )
  • Düzenli ödemeler,
  • Her alandan fazlasıyla reklam bulmak mümkün.
  • Dolgun reklam ücretleri,
  • Kendimize ait kolay kullanışlı reklam paneli,
  • 7/24 yayıncı ve reklam veren desteği ( Adfacten yayıncılarının kazanması için elinden geleni yapmaya çalışır.)

Vs… …

 

Affiliate marketing olarak bilinen ve dilimizdeki karşılığı satış ortaklığı olan bu sistem tamamen reklam ve pazarlama sistemleri üzerinden dünya üzerinde oluşturulan en büyük ağ sistemi olan internetten para kazanma şeklidir. Firmalar reklam ve tanıtım faaliyetlerini internetten üzerinden gerçekleştirmektedirler. Bunun sebebi firmaların reklam, tanıtım, fuar ve pazarlama işlemlerini artık internet üzerinden gerçekleştiriyor olmalarıdır. Normalde çok yüksek maliyetlerde yapılan bu işlemler artık internet üzerinden oldukça düşük maliyetlerde yapılabilmekte ve dolayısıyla da firmalar bu işlemlerini internet üzerinden gerçekleştirmektedirler. Bunun bir diğer sebebi ise; internette milyonlarca alıcının bulunmasıdır. Dolayısıyla alıcı kitleye en çabuk ve en kolay ulaşma yolu internettir.

 Bakın! bu kadar kazanç potansiyeli olması yönüyle internetten kazanç, diğer kazanç modellerini fazlasıyla geride bırakmaktadır.

 

Satış ortaklığı ise internette reklamı yapılan bir ürünün satışına ortak olmaktır. Yani kısacası, satılacak olan ürünün tanıtmına/satılmasına yardımcı olmaktır. Burada reklam animasyonlarını direkt olarak yayınlayarak ve hatta dizayn ederek de reklamcılık alanında kazanç elde edebilirsiniz ama satış ortaklığının temelinde satılacak olan ürünün satılmasına yardımcı olmak esastır. Kısacası siz sadece reklamı ve satışı yapılan ürüne alıcı kitlenin ulaşmasını sağlayacaksınız.

 

Bu noktada birçoğumuzun aklına bilgisayar yazılım ya da grafik gibi programları bilmem veyahut bir web sitesi tasarlamak için her hangi bir tasarım bilgisine sahip olmam gerekli midir sorusu takılmaktadır. Kesinlikle bu zorunlu bir şey değildir. Satış ortaklığı işini her yaştan ve kesimden insan yapabilir. Bunun için ayrıca yazılım ya da grafik programlarını bilmenize veya bir web tasarımcı olmanıza gerek yoktur. Günümüzde bunun için yönlendirme üzerinde yapılan affiliate marketing yani satış ortaklığı bir web sitesi kurarak üzerinden belirli anahtar kelimeler doğrultusunda ürünün satıldığı siteye alıcıları yönlendirmektir. Bu sebeple bu işi yapabilmeniz için bu anahtar kelimeleri bilmeniz size kazanç sağlayacaktır. Ürünün satışından elde edeceğiniz ücret ise komisyon ücretidir. Burada temel olarak yaptığınız iş, komisyonculuktur.

Adfacten size gerekli desteği her zaman verecektir. Yeter ki sizler kazanmak isteyin, kazanma hırsınız yeterli olacaktır bir yandan. Kazanmak kolay olmasada bazı aşamalarda size yardımcı olarak bu aşamaları hızlandırıyoruz.

 

Ürünün satılmasına ne kadar yardımcı olursanız o kadar kazanç elde edebilirsiniz. Bu sebeple de satışı yapılan ürüne doğru yönlendirme yapmanız size kazandırır ve işinizi kolaylaştırır. Örneğin köpek maması satan bir firma ile bu firmanın ürünü olan köpek maması reklamının yapıldığı siteye sizin herhangi bir sitede ya da kendi sitenizde vereceğiniz anahtar kelimeler sayesinde alıcıların ulaşması, hem firmaya hem de size fayda sağlayacaktır.

 

Çünkü alıcılar herhangi bir metin içerisinde vereceğiniz anahtar kelimeler sayesinde ürünün satışının yapıldığı siteye yönlenecektir. Bu sayede alıcının reklamı ve satılan ürünü görerek o üründen alış yapması sizin komisyonculuk ücretinizin ödenmesi anlamına gelmektedir. Ürünün satılmasını sağlamanız anahtar kelimeler ve bu kelimelerin ürün satışının yapıldığı siteye olan bağlantısı ile mümkündür. Örneğin bu noktada hyperlink ya da her hangi bir bağlantı veremiyorsanız ya da bunu bilmiyorsanız o zaman diğer internet siteleri üzerinden bunun yapılmasını sağlayacaksınız. Yani web tasarım uzmanlarının yer aldığı sitelere metin göndererek de satış ortaklığı işini yapabilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken anahtar kelime yani yönlendirici kelimelerin doğru seçilmesidir.

 

Bunun için çeşitli kitaplar ve eğitim dökümanları yer almaktadır. Piyasada bulunan bu çok çeşitli döküman ve eğitim serisinin yanı sıra uzman kişilerden de destek alarak bu işi yapabilirsiniz. Çok şey bilmenize gerek yok ancak her işte olduğu gibi bu işte de püf noktalarını bilmeniz gereklidir. En çok satılan ürünün bilinmesi ve sizin bu ürüne yönelik doğru anahtar kelimeleri seçmeniz gerekmektedir. Bunun yanı sıra en çok komisyonculuk ücreti veren firmaları bulma eğilimindedir insanlar. Çünkü temel amaç daha fazla kazanmaktır. Ancak satışı yapılan bir ürünün satıcısından çok üreticisi o ürüne emek vermekte. Bu nokta da hak hukuk ve vicdan konularına dikkat edilmelidir. Ölçülere dikkat edilip doğru bir şekilde iş yapıldığında her iki taraf da kazançlı çıkmaktadır.

 Reklam Firması olarak adfacten.com seçtiğiniz için; en yüksek komisyon oranlarını zaten bulursunuz.Bizler sizin için özel anlaşmalar yaparak en yüksek komisyon oranlarını almanızı sağlamak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.

Satış ortaklığı için eğer bilginiz varsa ve daha fazla kazanmak istiyorsanız her hangi bir firma ve bu firmaya ait ürün yada diğer ürünler için reklam hazırlayabilirsiniz. Hatta ve hatta bu reklamları kendi tasarlamış olduğunuz web sitenizde yayınlayabilir ve dilediğiniz ürüne yönlendirme yaparak daha fazla satış ortaklığı alabilirsiniz. Daha fazla anahtar kelime yayınlayabileceğiniz kendi web siteniz size daha fazla para kazandıracaktır.

Satış ortaklığının normal satış ve pazarlama işlemlerinden bir güzel farkı da, alıcılara ürünü satmak için dil dökmemenizdir. Bu sayede siz bir ürünü satmak için müşteriyi ikna etmeye çalışmayacak ve müşterinin türlü sorularına cevap vermek durumunda olmayacaksınız. Siz sadece ürünün satışının yapıldığı yere, müşteriyi spesifik bir ürüne doğru yönlendireceksiniz. Gerisi müşterinin tercihi. Müşteri ürünü gördükten sonra dilerse o ürünü alır dilerse almaz. Bu tamamen alıcının kararına kalmıştır. Ancak alış yapıldığında siz de komisyon ücretinizi alırsınız. Komisyon ücretinizi dilerseniz çek olarak dilerseniz banka hesabınıza yatırılması kaydıyla nakit olarak alabilirsiniz. Seçim sizin.

Satış ortaklığı için bugün piyasada yer alan bir çok çeşitli döküman ve eğitim setleri bulunmaktadır. Bizler artık bu eğitim setlerine son veriyoruz. Sadece yapmanız gereken https://www.adfactenpanel.com/affiliates/signup.php adresinde sistemimize kayıt olarak para kazanmaya başlamak. Artık bu tür setlere gerek yok bizler sizlere 7/24 telefon, mail, vs. desteği veriyoruz Ve para kazanmanız için elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Unutmayın: Adfacten.com da risk diye bişey yok ! %0 bütce ile websitenizin trafiğinize göre aylık on binlerce TL kazanmanın keyfini yaşayın.

 

İnternette milyonlarca alıcının bulunduğu düşünülürse bugün milyonlarca ürün de satışa sunuluyor demektir. Kısacası artık insanların yoğun iş temposu ve vakitlerinin yetersiz olması sebebiyle alış veriş seçeneklerini vakitten kazanmak ya da internetten alış veriş yapıldığı takdirde indirimlerden faydalanmak gibi bir çok amaçla bu yönde kullanmakta ve internette yer alan alış veriş sitelerinden istedikleri ürünlere sahip olabilmektedirler. Bu sebeple internet alıcı ve satıcılar için bulunmaz bir kanyak olarak karşımıza çıkmaktadır. Aynı şekilde aracı kuruluş veya kişiler için de tükenmeyen bir kaynak olarak görülebilir. Satış ortaklığı geri planda yönlendirme işleminden ibarettir.

 

Satış ortaklığı alabilmek için firmaların belirlediği komisyon ücretleri bulunuyor. Size özel bir satış bağlantısı verilir ve siz belirlenen komisyon ücreti üzerinden alıcıları ürüne yönlendirirsiniz. Alış yapıldığı takdirde firmanın belirlediği oran sizin hesabınızda demektir. Ayrıca bu ürünlerin reklamlarını yaptığınızda, reklamlara tıklanma başına ücret alırsınız. İnternette para kazanma yollarından şuanda en popüleri olan ve bizimde tevsiye edilenler köşesine eklediğimiz satış ortaklığı ( affiliate marketing ) sisteminde en az %5 ile %10 arasında ücret alırsınız. Bir affiliate ağına üye olduğunuzda bu oranın maliyeti düşük ürünlerde %70 lere kadar çıktığını görebilirsiniz. Önemli olan en fazla satılan ürünü bulmak ve bu ürüne yapılacak olan yönlendirmeyi doğru yapabilmek için kritik anahtar kelimeleri belirlemektir.

 

İnternette üzerinden yapabileceğiniz bir çok evde iş imkanı var. Sabit ve çalışma performansınıza göre evinize ek gelir elde edebilirsiniz. Satış ortaklığı sistemi ise; biraz sabit biraz da sizin performansınızla alakalıdır. Kısacası doğru piyasa araştırması ve bu araştırmanın belirli aralıklarla yapılması sizi en çok satılan ürünlere ve en çok tercih edilen firmalara yönlendirir. Aynı zamanda anahtar kelimelerin dikkat çekebilmesi için de insanların arama motorlarından en fazla aradıkları kelimeleri tespit etmeniz gereklidir. Ve tabiki bu kelimelerden ziyaretçiler çekebilmek için bir siteye ihtiyacınız olacaktır. Tabiki bir web site şart değil. Günümüzde ücretsiz blolarla pek çok kişi bu sistemş uygulayarak para kazanıyor. yakın zamanda affiliate marketing ile zengin olan bir öğrencinin başarısı bir TV programına bile konu olmuştu.

 Gelin Bakın Baştan Toparlayacak Olursak!!!

Affiliate marketing nedir?

Affiliate marketingte firmalar ürünlerini ya da hizmetlerini internet ortamında pazarlamanız karşılığında size satış başına önceden belirlenen bir komisyon öderler.

Temel olarak işletmeler ürünlerini veya hizmetlerini tanıtmanıza karşılık sizi ödüllendirirler. Diyelim ki bir giyim firmasının affiliate programına katıldınız ve ürünlerinin tanıtımını yaptınız. Daha sonra bir ziyaretçi firmanın internet sitesine girerek alışveriş yaparsa firma size bu alışverişten bellli bir komisyon öder. Diyelim ki bir kişi sizin yönlendirmeniz ile 30 TL’lik bir alışveriş yaptı. Firma size bu alışverişten ortalama 5-15 TL arasında bir komisyon ödeyecektir. Bu komisyon oranı tabi ki firmadan firmaya değişkenlik gösterebilir. Sadece şundan emin olabilirsiniz ki Adfacten.com ile çalışmaktan hiçbir zaman pişmanlık duymayacaksınız ve En Yüksek komiyon oranını almaktan gurur duyacaksınız.

Kuşkusuz affiliate marketing online olarak para kazanmanın en hızlı ve en ucuz yoludur çünkü herhangi bir ürün yaratmak zorunda değilsiniz. Basit bir şekilde alıcı ve satıcı arasında bağlantı kurarak kendi komisyonunuzu alırsınız. Sizlere tek tavsiyemiz gerçekten para kazanmak istiyorsanız, tek tercihiniz Adfacten.com olmalıdır.

 

Affiliate marketing  ile nasıl para kazanılır?

Bir affiliate programa katıldığınızda ve satmak istediğiniz ürünleri seçtiğinizde satıcılar size bir kod verirler. Affiliate programlarının çoğu hazır metin linkleri, bannerlar ve diğer yaratıcı formlardan verirler.  Sizin yapmanız gereken tek şey kodu kopyalamak ve ziyaretçi trafiği sağlamak için kendi internet sitenize yerleştirmektir. Ziyaretçiler internet sitenizdeki bu linki tıkladığında ürünün bulunduğu internet sitesine yönlendirilirler ve ürünü alırlarsa veya hizmete abone olularsa size komisyon ödenir.

Satıcılar affiliate kimliğiniz ve kullandıkları affiliate yazılımlar sayesinde performansınızı izlerler.

Komisyon almak için sürekli ürün satmak zorunda değilsiniz. Farklı affiliate programlar farklı ödeme koşulları sunarlar:

Satış başına ödeme (pay per sale ): bu programda satıcı satış işlemi tamamlandıktan sonra size satış yüzdesi verir.

Tıklama başına ödeme (pay per click ): bu programda satış gerçekleşsin yada gerçekleşmesin satıcının internet sitesine yönlendirdiğiniz ziyaretçilerin sayısına bağlı olarak ödeme alırsınız.

Yönlendirme başına ödeme (pay per lead) : Ziyaretçiler basit bir form doldurarak iletişim bilgilerini hedef siteyle paylaştıkları anda ödeme alırısınız.

 

Neden Affiliate Marketing?

Affiliate marketing dünyada en hızlı büyüyen ve en iyi internet pazarlama tekniklerinden biridir. Bunun nedenlerine gelince:

Uygun maliyetli: internet üzerinde pazarlama yapmak ucuzdur ve üretim maliyetlerini düşünmenize gerek yoktur çünkü ürünler satıcılar tarafından geliştirilir. Fiziki bir dükkana veya eleman almaya gerek yoktur.

Global pazar: online pazarlama dünyanın her noktasındaki insanlara kolaylıkla ulaşma fırsatı sunar.

Ücret yoktur: affiliate programlara katılmak için herhangi bir ücret ödemenize gerek yoktur. Sadece adfacten hesabınızın onaylanması yeterlidir.

Depolama yok nakliye yok: depolamayla, paketlemeyle veya nakliyeyle ilgili endişelenmenize gerek yoktur. Bütün bunlar satıcının sorumluluğundadır.

Müşteri desteği yoktur: Müşteri desteği vermenize veya tüketici şikayetleriyle ilgilenmenize gerek yoktur.

Pasif gelir: düzenli bir iş çalışmaya devam ettiğiniz sürece sabit gelir sağlar. Bu iş sayesinde pazarlama becerilerinize bağlı olarak sürekli çalışmanız gerekmeden para kazanabilirsiniz. Çoğu zaman günde 1-2 saat çalışmanız yeterli olacaktır.

Evden çalışmak: yeterli parayı kazamaya başladıktan sonra her gün aynı saatte işe gitmenize veya trafikte sıkışmanıza gerek kalmaz. Evinizden rahat bir şekilde dilediğiniz kadar çalışabilirsiniz.

 

Başarılı bir satış ortağı olabilmek için ipuçları

Satış ortaklığının bütün faydalarını okuduktan sonra bir gece de zengin olabileceğinizi düşünürseniz yanılırsınız. Affiliate marketing internetten para kazanmanın en iyi yollarından biridir ancak oldukça da rekabetçidir. Affiliate marketingte başarılı olmak için pazarın ihtiyaçlarını bilmeli, ürünleri nasıl teşvik etmeniz gerektiğini öğrenmeli, neyin işe yarayıp neyin işe yaramadığını bilmelisiniz. Aşağıda satış ortaklığı yapmanızda başarılı olmanıza yardımcı olacak bazı ipuçları vardır.

 

1 – Az sayıda olan ürünleri tercih edin

Affiliate pazarlamacıların çoğunun yaptığı ilk hata farklı bir sürü affiliate programına katılmak ve hepsini tanıtmaya çalışmaktır. Satış ortağı olduğunuz ürünleri bu şekilde takip etmek oldukça zordur ve hiçbir ürünü düzgün bir şekilde tanıtamazsınız. Başarılı olmak için ihtiyacınız olan az sayıdaki ürünleri tanıtmaya çalışmaktır. Pazarın ihtiyaçlarını anlamaya çalışın ve internet sitenizle aynı doğrultuda olan ürünleri tercih edin.

 

2 – Ürünleri tanıtmak için farklı birçok trafik kaynağı kullanın

Affiliate marketing yapanların birçoğu sadece kendi internet sitelerine reklam koyarlar. Bu yaklaşım da herhangi bir yanlışlık yoktur ancak ürünü eş zamanlı olarak tanıtabileceğiniz bir sürü kaynak vardır. Satış sayfasına ne kadar çok insan yönlendirirseniz para kazanma şansınız da o kadar artar.

Google Adwordsu kullanabilirsiniz. Adwords hesabınızda basit bir reklam yapın. Daha sonra reklamda affiliate linkinizi kullanın. Açıkçası bu dönüşümleri sürekli ölçmeli ve kampanya maliyetinin kampanya kazancından daha az olup olmadığını gözlemlemelisiniz. Ayrıca başka sitelere reklam verebilir, facebook ve twitter gibi sosyal ağları da aktif olarak kullanabilirsiniz.

 

3 – Affiliate kampanyanızı test edin, ölçün ve izleyin

Farklı promosyon stratejileri kullanmak iyi fikirdir böylece neyin işe yarayıp neyin işe yaramadığını anlarsınız. Bölünmüş sınamalar yapmayı deneyin ve her kampanyanın performansını ölçmeye çalışın. Daha sonra harekete geçin. Bu noktada yapacağınız birkaç değişiklik kazancınızı ciddi anlamda arttıracaktır. İnternet sitenizin farklı yerlerine banner reklamlar koyduğunuzdan emin olun. Bazı yerleştirmeler diğerlerine göre daha dikkat çekicidir.

Affiliate programların çoğu temel istatistikler verir. Ancak tabii ki kendi yazılımınızdan da takip edebilirsiniz. Affiliate programınızı takip edebileceğiniz bir sürü takip yazılımı vardır.

 

4 – Ürün talebini araştırın

Talebi düşük olan bir ürün satmaya çalışıyorsanız istediğiniz kadar çaba gösterin satış yapamazsınız. Bu nedenle biraz araştırma yapmak iyi bir fikir olacaktır. İnternet sitenizin ziyaretçi trafiği iyiyse online bir anket düzenleyebilir ve ziyaretçilerden kolaylıkla bilgi alabilirsiniz.

 

5 – Yeni metotları ve teknikleri yakından takip edin

Affiliate marketing oldukça rekabetçidir ve sürekli yeni teknikler çıkar. Bu teknikleri ve pazar trendlerini yakından takip edin.

 

6 – Doğru satıcıyı seçin

Bir ürünün tanıtımını yaparken aynı zamanda bu ürünün arkasındaki firmayı veya kişiyi de tanıtmış olursunuz. Sizin tavsiyelerinizi dinleyerek satıcının internet sitesini ziyaret edip ürün alan ziyaretçilerin mutsuz olmasını istemezsiniz. Mutsuz olan ziyaretçi tekrar internet sayfanıza girip tavsiyelerinizi dinler mi sizce? Büyük olasılıkla hayır. Bu durum uzun vaadede güvenilirliğinizi zedeler. Genellikle iyi müşteri hizmetleri veren firmaların veya internet sitelerinin müşteri tatminleri de yüksek olur. Bu nedenle bu ürünlerin tanıtımını yapmanız sizin faydanıza olur.

 

7 – Yardımcı araçları kullanın

Affiliate marketing konusunda ciddiyseniz daha verimli olmanıza yardımcı olacak araçlar bulun. Bir sürü yardımcı araç vardır.

Ziyaretçilerin ürünleri satın almaları için dua etmek yerine her şeyi düzgünce ayarlayın. Ziyaretçilerin affiliate linklerinize tıklayacağını ve ürün alacağını düşünüyorsanız internet sitenizin farklı birçok yerine affiliate linki yerleştirmeyin. Yapılandırılmış bir plan yapın. Affiliate marketing ciddi ve kazançlı bir iştir bunu sakın unutmayın.

 

Affiliate marketing ile ne kadar kazanabilirim?

Gerçekçi olmak gerekirse ne kadar kazanacağınız konusunda size kesin rakamlar vermek umut tacirliğinden öteye gitmeyecektir. Sanırım bu noktada, çevremizde affiliate marketing yapanlardan örnek vermek en doğrusu olacaktır. Satış ortaklığını sadece ek iş olarak yapan arkadaşlarımız, ayda 3000 ile 15000 TL arasında değişen rakamlarda paralar kazanmaktadırlar. Ek işten kastımız günde 1-2 saatlarini bu iş için ayırıyor olmalarıdır. Diğer türlü tam zamanlı olarak bu işi yapanlar ise 50 bin TL’ye varan rakamlarda para kazanabilmektedirler.

Eğer siz de internetten para kazanma konusunda kararlı olur ve bu iş için yeterli azmi gösterirseniz 3-4 ay içinde 5000-8000TL arasında bir ek kazanca sahip olabilirsiniz. Sadece gerekenleri uygulayın ve sonrasında arkanıza yaslanın!

 

Yayıncı ol kayıt için: https://www.adfactenpanel.com/affiliates/signup.php

Destek için: [email protected]

 

 

Saygılarımızla,

Adfacten.com Yayın Ekibi.

 

İLGİLİ GELEN ARAMALAR:

 

  • satış ortaklığı veren siteler ,satış ortaklığı nedir,satış ortaklığı yapan siteler,satış ortaklığı sistemi,xticaret,satış ortaklığı siteleri,affiliate marketing,satış ortaklığı ekşi,satış ortaklığı ağları,satış ortaklığı (affiliate marketing),satış ortaklığı ağı,satış ortaklığı arayanlar,satış ortaklığı arıyorum,satış ortaklığı avantajları,google satış ortaklığı ağı,amazon satış ortaklığı,avon satış ortaklığı,satış ortaklığı blogları,satış ortaklığı blog,satış ortaklığı başlangıç,satış ortaklığı uçak bileti,satış ortaklığına nasıl başlayabilirim,satış ortaklığına nasıl başlanır,bilgisayar satış ortaklığ ,bedava satış ortaklığı kitabı indir,satış ortaklığı caiz mi,clickbank satış ortaklığı,clickmerkez satış ortaklığı,clickbank satış ortaklığı nasıl yapılır,ekitap satış ortaklığı hakkında kullanıcılarımız bu aramalarla sitemize giriş yapmışlardır.