Malatya Reklam

Reklam sektöründe ki bütün konularımızın yanında birazda yerelliğe yönelerek Malatya’daki reklam sektörü hakkında paylaşım da bulunmak istedim. Malatya ‘da çalışan bir firma olarak bunu borç bilerek bu yazımızı paylaşıyorum sizlerle.

İnternet reklamcılığı ülkemizde gelişmekte olan bir sektördür.

İstanbul, Ankara gibi büyük şehirlerdeki birçok firmanın, alışveriş merkezinin, iş yerinin web sitesi bulunmaktadır ve bu web siteleri üzerinden bilgi edinme, alışveriş yapma gibi işlemler yapılmaktadır.

İstanbul ve Ankara gibi büyük şehirlerde olduğu kadar yoğun olmasa da diğer şehirlerimizde de bu tür uygulamaların var olduğunu söyleyebiliriz.

Malatya Reklam

Malatya Reklam

Malatya’da birçok reklam firması bulunmaktadır.Geleneksel reklam firmaları fakat !

Bu firmalar genel olarak afiş, broşür, tişörte baskı, bardağa baskı, fotoğraflı yastık, üstünde firmanın/mağazanın adı olan kalem gibi reklamsal ürünler üretmektedir. Bu reklam firmalarının internet üzerinden reklamcılık konusunda çalışmaları olduğu söylenemez.Şu anda Malatya’da değil Doğu Anadolu Bölgesi’nde bile Adfacten kadar etkin ve internet reklamcılığında sınıf atlamış bir firma bulunmamaktadır.

Günümüzde internet, hedef kitleye minimum maliyetle ulaşmanın en rahat yoludur.

İnternet üzerinden çok geniş kitlelere ulaşılabilir. Ayrıca internet üzerinden reklamcılık yapıldığı durumda birçok reklam gideri olmayacaktır. Örneğin mağazanızın/firmanızın reklamını yapmak için bir afiş bastırıp dağıtmaya başladınız. Broşürde büyük bir hata yaptığınızı sonradan fark ettiniz. Bu durum önemli bir maddi zarar oluşturur. Ama aynı hata internet ortamında oluşursa reklamınızda istediğiniz değişiklik maliyetsiz olarak yapılır.Unutmadan büyük düşünen firmalar şu anda en çok reklam bütçesini internet reklamcılığına ayırdığını söyleyelim.

Hedefiniz çok geniş kitlelere hitap etmek, başarıya hızlı ulaşmak ve reklam giderlerinizi azaltıp kazancınızı arttırmaksa, ek bir araştırma maliyeti olmadan bu hedefinizi gerçekleştirebilecek olan tek mecra internettir. Reklam sonuçları çok rahat bir şekilde raporlanabilir. Hatta internet kullanmadan böyle bir reklam sonucuna ulaşmak binlerce liraya mal olabilir. Böylece sonuçlar analiz edilerek daha sonraki reklam kampanyaları bu sonuçlara göre oluşturulabilir.Ne kadarda kolay ve zahmetsiz değil mi?

Malatya ne yazık ki internet üzerinden reklamcılık konusunda biraz geri kalmaktadır. Örneğin; Malatya’da bir giyim mağazasını düşünelim.

Türkiye’de 26 milyon internet kullanıcısının %95’i her gün düzenli olarak interneti kullanıyor ve bu kullanıcıların %98’i arama motoru olarak Google kullanıyor. Google arama motorundan “Malatya giyim” sözcükleriyle arama yaptığımızda karşımıza Malatya’daki bazı giyim mağazalarının adı çıkmaktadır. Ama bu mağazaların önemli bir kısmının kendi web sitesi yoktur ya da arama motorunda çıkmayan bir sitedir. Arama motorundan “Malatya giyim” sözcükleriyle aratınca karşımıza çıkan sayfalardan bazı giyim mağazalarının adres ve iletişim bilgilerine ulaşılabilir. Ama arama motorundan “Malatya giyim” sözcükleriyle arama yapınca onlarca giyim mağazasının iletişim bilgilerinin birlikte çıkmasındansa giyim mağazasının kendi web sitesinin ilk sayfada hatta birinci sırada çıkması daha etkileyici olur. Mağazanızın web sitesinin arama motorlarında ilk sayfada çıkmasını istiyorsanız Malatya’da bulunan Adfacten firmasından destek alabilirsiniz.

Eğer mağazanızın web sitesi yoksa ve artık firmanızı büyütmek istiyorsanız Adfacten ile tanışmanızın vakti gelmiş demektir.

Malatya Reklam

Malatya Reklam

Adfacten internet reklamcılığı ve affiliate marketing konusunda her türlü desteğe hazırdır.Hem reklamnızı yapıp hem de ürünlerinizin pazarlanmasını sağlıyoruz.

Aktif web kullanımı konusunda danışmanlık hizmetimiz sayesinde zaman kaybı yaşamadan sizleri direk hedeflerinize ulaştırıyoruz.

Yaptığımız reklamlar sayesinde siz Malatyalı esnafların yeni işler almalarını duymak bizleri sevindirir. Unutmayın hedefleri olanlar; güne,saate,çağa ayak uydururlar.Yoksa güncelliğini yitiren herşeyin bir sonu vardır.

İLETİŞİM:

 
İLETİŞİM: ADFACTEN Reklam Ajansı Bilgisayar ve Yazılım Hizmetleri Ticaret ve Pazarlama Ltd Şti.
 
Maillerimiz:
Telefonlarımız:
0 (422) 324 16 00

 

İnternet üzerinden reklamcılığa karar verdiğiniz durumda bugün başlarsınız, bugün sonuç alırsınız. İnternet reklamcılığı ve Adfacten büyüsü size dokunmadıysa acele edin.

ADFACTEN