WEB SEO

Merhabalar

Sizlerle daha önceden seo konusunda çeşitli yazılar paylaştım. Bunlar seo nedir, seo analizi , kurumsal seo , black hat seo, hatta seo aracları. Bazı arkadaşlardan gelen istekler üzerine seo konusunun üzerinden hep beraber bir geçiş yapmak istedim. SEO konusundan farklı olarak web SEO üzerinde duracağımız bir yazı olsun istiyorum. Hadi başlayalım.

WEB SEO

WEB SEO

Hepimiz günlük hayatta interneti kullanıyoruz. Alışveriş yapmak, bilgi almak, çeşitli konularda araştırma yapmak ve daha birçok amaçla interneti kullanmaktayız. Hepimiz bu sitelerin bizim sitelerimiz olmasını web sitelerimizin olabildiğince fazla kişi tarafından ziyaret edilmesini isteriz. Sitenizin arama motorlarında ikinci ya da üçüncü sayfalarda çıkması bile bizi mutlu etmez ve sitemizde para kazanma yolunda gidiyorsak pek getiri sağlamaz. Örneğin internet üzerinden alışveriş yapmak isteyen kullanıcılar genelde arama motorlarında ilk sayfada hatta birinci sırada çıkan web sitelerini tercih etmektedir. Bundan dolayı sitenizin arama motorlarında ilk sayfada çıkması çok önemlidir.

Web sitenizin çok iyi bir tasarımı, geniş ve güncel bir içeriği olabilir. Sitenizin adresini bilen yüzlerce kişi sitenizi ziyaret edebilir. Sitenizin iyi bir tasarımı ve çok geniş bir içeriği olsa da bütün internet kullanıcılarına ulaşabilmek için en öncelikle ve başarılı kaynak Google gibi arama motorlarıdır. Arama sorgularında bire bir web sitenizde sunduğunuz içerikle eşleşen anahtar kelimelerin aranması, sizin için olağanüstü değerler taşımaktadır. Bir web sitesine gönderilen hedeflenmiş ve odaklı ziyaretçiler size başka hiçbir alanda olmadığı kadar etkili bir şekilde tanıtım ve gelir olarak geri dönerler.

Peki, sitenizin adresini bilmeyen milyonlarca kişiye de ulaşmak ister misiniz? Her web site sahibi böyle bir durum olmasını ister. Bu konuda web seo size yardımcı olacaktır.

Seo Nedir?

İnternette var olabilme olarak tanımlanabilecek olan seo, en başta Google olmak üzere Yahoo, Bing gibi birçok arama motorunda üst sıralarda bulunma olarak da tanımlanabilir.

Açılımı “Search Engine Optimization” olan seo’nun Türkçe karşılığı “Arama Motoru Optimizasyonu”dur.

Seo çalışması yapılmış siteler, diğer web sitelerinden çok daha etkili ve arama sonuçlarında daha fazla ziyaretçi çeken sitelerdir.

Neden Arama Motorları SEO Yardımı Olmadan Sitemi Görmüyor?

Arama motorları, interneti daha derin tarayabilmek ve internet kullanıcılarına daha aradıkları anahtar kelimeler ile daha ilintili sonuçlar sunabilmek için, kendi teknolojilerini sürekli olarak geliştirirler. Bununla birlikte, arama motorlarının işleyişinin de bir limiti vardır ve sürekli olacaktır. Doğru uygulamalar binlerce ziyaretçi ve dikkat çekmenizi sağlarken, yanlış uygulamalar görünürlüğün minimuma indiği arama sonuçlarının arka sayfalara düşmenize neden olurlar. Günümüz internetinde rekabet oranı hızla yükselmektedir, bu nedenle seo çalışması yapılmadan arama motorlarından hedeflenmiş ziyaretçi çekebilmek neredeyse hayal haline gelmiştir.

WEB SEO

WEB SEO

ADFACTEN

Seo çalışması yapan firmaların başında Adfacten gelmektedir. Geniş kadrosu ve yaygın çalışma alanıyla birçok reklam barındıran Adfacten, yayıncılarına performansa bağlı olarak para kazandırmanın yanında web seo danışmanlığı konusunda da oldukça kaliteli çalışmalar yürütmektedir.

Sitenizin Google gibi arama motorlarında üst sıralarda çıkmasını istiyorsanız Adfacten’in web seo danışmanlığı hizmetinden yararlanabilirsiniz. Siteniz belli bir dönemden sonra arama motorlarında üst sıralarda çıkacaktır.

Kullanıcının web sitenizi açtıktan sonra sitenizde kalması için sitenizin güncel, ilgi çekici, etkileyici geniş bir içeriği olması gerekmektedir.

Adfacten’in web seo hizmetinden yararlanabilmeniz için Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı olmayan, iyi bir tasarımı ve geniş bir içeriği olan bir siteniz olması yeterli. Web siteniz bu duruma uyuyorsa kaliteli çalışmalar yapan Adfacten size web seo danışmanlığı hizmeti sunmaya hazırdır.

Siteniz bu şartları tam olarak karşılamıyorsa Adfacten sitenizde gerekli düzenlemeleri yapabilir ve bu düzenlemelerden sonra Adfacten’in web seo danışmanlığı hizmetinden yararlanabilirsiniz.

Adfacen firması her web sitesine %100 garantili çözümler sunuyor.

Web seo danışmanlığı konusunda çok kaliteli çalışmaları bulunan Adfacten sadece web seo danışmanlığı alanında değil, bütün çalışma alanlarında kaliteli bir çalışma sunmaktadır.

Örneğin Adfacten reklamlarından birini sitenizde yayınlamanız durumunda gösterdiğiniz performansa bağlı olarak para kazanabilirsiniz ve Adfacten’in geniş yayıncı kadrosuna dâhil olursunuz. Adfacten bu konuda yayıncılarına kesinlikle kaliteli reklamlar sunmaktadır.

Adfacten size çok daha kaliteli hizmetler sunmak için çalışmalarına hızla devam etmektedir.